Љубодраг Симоновић Дуци: Клот Фркет – БК ТВ, новембар 2005.

5. новембра 2012. at 22:23 4 коментара

Љубодраг Симоновић Дуци: Клот Фркет – БК ТВ, новембар 2005.

Линк ка видео прилогу на:http://www.youtube.com/
Видео прилог можете скинути пратећи ово упутство.

Гости Исидоре Бјелице на некадашњој БК телевизији били су Љубодраг Симоновић Дуци, Мирослав Лазански и Петар Милићевић. Тема емисије била је цивилно служење војног рока и разне манипулације са тим у вези, док је у Србији још важила обавеза служења војног рока. Помиње се афера са Владом Дивцем. Наравно, Дуци се као и увек дотиче дубљих и суштинских узрока разних ефемерних проблема у једном друштву, а не политички надуваних, а они леже у капитализму као вредносном систему који уништава свет, природу, народе и њихове државе.

Advertisements

Entry filed under: 21. Video arhiva. Tags: , , , , , , .

Љубодраг Симоновић Дуци: „Клопка“ ТВ Пинк 2002. Љубодраг Симоновић Дуци: ТВ СОС, 29.01.2009.

4 коментара

 • 1. silvana  |  16. новембра 2012. у 12:25

  Danas sam bas bijesna jer sam shvatila da ta tzv,Medjunarodna zajednica i njen Haski sud su stvoreni da Srbe ma gdje zivjeli istrijebi, da nestanemo, svaki trag da nam se zatre.Za sve smo mi krivi, mi smo genocidni, zlocinci, samo se pitam ko je ubio moja cetiri skolska druga devedesetih. Pitam se kao da se covjek bori protiv te nepravde, kako sutra svojoj djeci da objasni da mi nismo takvi.

 • 2. Иван  |  19. новембра 2012. у 21:51

  Мислим да већина не капира везу између капитализма и екоцида и губи из вида да су партије у рукама корпорација, односно избор између опција које су контролисане од истих центара моћи. Лазански изгледа није способан да схвати везу између капитализма и глобалног повећавања радиоактивности, или хаварије у Фукушими, на пример. У Француској, узорци мајчиног млека садрже по 10-15 пута више пестицида од одређене граничне концентрације. У Холандији се троши око 18 кг пестицида по хектару, код нас мање од килограма. У томе је суштина капитализма, производити више него што треба по цену да та храна буде затрована, наравно, милиони тона ће бити бачено. Када су у питању НАТО бомбе, није само уранијум проблем, сваки експлозив је опасна хемикалија која улази у циклус кружења материје, у екосистеме и та количина је огромна. Дакле, канцерогене супстанце нису обавезно и радиоактивне, и сада ако неко каже да је проблем само на Косову и око Врања, греши.

 • 3. Марко  |  22. новембра 2012. у 06:32

  У овој емисији јасно се осликава малограђански менталитет који влада друштвом. Чим је Дуци почео да износи низ аргумената Лазански мења тезе, скреће са теме и почиње да се смешка.

 • 4. Goran  |  23. новембра 2012. у 22:09

  Наш политички врх ради за Запад и стране обавештајне слушбе, због тога и намећу народу атмосферу кривичне одговорности за ратове у Југославији. Пре неки дан је подигнут споменик шиптарским терористима у Прешеву, а власти уместо да поштују уставну обавезу и демонитрају тај споменик нису предузеле ништа. Тако смо постали једина земља која подиже споменике онима који су су активно учествовали у растурању државе.


Mapa sajta na srpskom

srbski
Klikom na donji link, imate pregledno sve na jednom mestu: Ducijeve tekstove, video i audio priloge, razne informacije:
http://wp.me/p6c8V-B7

Sitemap in english

eng
By clicking on the link below, you can find all in one place: Duci's articles, video and audio attachments, a variety of information in english and other languages:
http://wp.me/p6c8V-Bu

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se prijavili na ovaj blog i primali obaveštenja o novim člancima preko e-pošte. Posle unosa kliknite na "Prijavi me!"

Придружите се 1.024 других пратиоца

Категорије

Архива

Хероји победе над фашизмом

Problemi sa slikom će biti brzo otklonjeni

The heroes of the victory over fascism

Problemi sa slikom će biti brzo otklonjeni

Европска будућност балканских народа

Problemi sa slikom će biti brzo otklonjeni

The European future of the Balkan peoples

Problemi sa slikom će biti brzo otklonjeni

JOIN US! NATO

Problemi sa slikom će biti brzo otklonjeni

Претплата / Subscribe

Банер за блог Љубодрага Симоновића Дуција

Problemi sa slikom će biti otklonjeni

Дуцијеве књиге


%d bloggers like this: