Питања и одговори: Гост Љубодраг Симоновић Дуци – 03.05.2014.

5. маја 2014. at 20:55 4 коментара

Питања и одговори: Гост Љубодраг Симоновић Дуци – 03.05.2014.

Линк ка видео прилогу на YouTube
Видео прилог можете скинути преко овог сајта.

Недавно, почетком маја 2014., поново је на ТВ Палма Плус био гост Љубодраг Симоновић Дуци у оквиру емисије „Питања и одговори“ коју води и уређује Оливера Милетовић. Тема емисије је био први мај као празник рада, говорило се о радницима, о радничким правима, затим о свету у коме живимо, о овом суровом свету под фашистичком чизмом капитализма, и у том контексту о паду свих моралних и етичких вредности, о једној од највећих моралних криза до сада кроз које пролази Европа, Свет, Човечанство, која се граничи са лудилом, са претњом самоуништења, јер је порушен основни систем етичких и моралних вредности целокупног људског рода… уништава се придора немилосрдно путем разноразних загађења, и са земље и са неба (Кемтраилси) тако да се човечанство налази и пред еколошком катастрофом ако се не уједини у борбу против немани капитализма, јер природа, ова наша Предивна Планета Земља, је наш једини животни простор где можемо живети и битисати, ми и наша деца, наша будућност…!

А да не говоримо о трећем светском рату који се захуктава поводом најновијих догађања у Украјини, после којих више ништа неће бити исто, јер глобалне промене иду потпуно новим током. У том контексту, било је речи и о ситуацији у Србији, којој је једина нада за спас у повезивању са братском Русијом, јер Русија се буди, она јача, моћна је страховито, она је једина нада, уз Кину и Индију, која може да повеже слободарски свет у спасу од помахниталог новог светског поретка на челу са САД…!

НАТО и САД биће поражени, то је сигурно да сигурније не може бити!!!
Питање је само какав ће бити темпо развоја догађаја и колико ће свет да страда, у ком облику.

Advertisements

Entry filed under: 20. Video prilozi sa Ducijevim nastupima. Tags: , , , , , , , , , , , , .

Српска ТВ у Црној Гори: Интервју са Љубодрагом Симоновићем Дуцијем – фебруар 2014. Ljubodrag Duci Simonović: No revolution at Maracana

4 коментара

 • 1. Miloš  |  8. маја 2014. у 23:25

  Besplatno predavanje. Fantastično.

 • 2. drkalember  |  11. маја 2014. у 18:22

  Zao mi je sto Duci nikako da makar malo cacne zlocinacke komunisticke sluzbe bezbednosti iz SFRJ,mada je pomenuo pokojnog Jova Kapu. Izvor svekolikog zla na ovim prostorima su i dan danas ostaci KOS-a i UDBA-e i potonjih DB-ova.

 • 3. Aleksandar Jovanovic  |  19. маја 2014. у 12:01

  Hvala puno,ne posustajte.Pozdrav iz Republike Srpske Ovo je istinsko  blago.

 • 4. RADE  |  15. септембра 2014. у 18:22

  Poštovani druže Simonoviću(ako smem tako da vas nazovem),
  Vaše kritike su po mom mišljenju veoma tačne i delim većinu vašeg mišljenja.Problem je druge prirode.Sve što pišete je NAŠE (vaše i moje,a verovatno i još dobrog dela ljudi).Organizovanje istomišljenika je prava stvar.Toga u Srbiji -nema.Pišemo po raznim komentarima,i vlastima to odgovara.Čitaju imaju obaveštenje šta mi mislimo i-baš ih briga.Moje,vaše i mišljenje još hiljadu ljudi je mali broj,ako se ne organizujemo .To je naravno viši oblik organizovanja za ispunjavanje cilja- Uništi Kapitalizam,spasi čovečanstvo.Posle toga(daj bože da se to desi,što pre),društvo će morati da nađe put dalje.Naša generacija je iskusila socijalizam,i mi još uvek imamo dovoljno snage i sećanja da se osvrnemo i pohvalimo šta je bilo dobro,a šta nije,da bi se u budućnosti greške ne bi ponavljale.Kritika,kojom se aktivno bavite je sasvim dobra,ali da bi se uradilo nešto više za našu decu neophodno je povući neke poteze u pravcu cilja,koji ste napisali.Da li se slažete?


Mapa sajta na srpskom

srbski
Klikom na donji link, imate pregledno sve na jednom mestu: Ducijeve tekstove, video i audio priloge, razne informacije:
http://wp.me/p6c8V-B7

Sitemap in english

eng
By clicking on the link below, you can find all in one place: Duci's articles, video and audio attachments, a variety of information in english and other languages:
http://wp.me/p6c8V-Bu

Unesite svoju adresu e-pošte da biste se prijavili na ovaj blog i primali obaveštenja o novim člancima preko e-pošte. Posle unosa kliknite na "Prijavi me!"

Придружите се 1.027 других пратиоца

Категорије

Архива

Хероји победе над фашизмом

Problemi sa slikom će biti brzo otklonjeni

The heroes of the victory over fascism

Problemi sa slikom će biti brzo otklonjeni

Европска будућност балканских народа

Problemi sa slikom će biti brzo otklonjeni

The European future of the Balkan peoples

Problemi sa slikom će biti brzo otklonjeni

JOIN US! NATO

Problemi sa slikom će biti brzo otklonjeni

Претплата / Subscribe

Банер за блог Љубодрага Симоновића Дуција

Problemi sa slikom će biti otklonjeni

Дуцијеве књиге


%d bloggers like this: